Voorleesverhalen

    

Kijk en luister hier naar filmpjes van voorleesverhalen

bumba filmpjes voorleesverhaaltjes bekijken op kindertelevisie.comJip en Janneke filmpjes bekijken op kindertelevisie.comluistersprookjes en luisterboek van lektorama op www.kindertelevisie.com

Voorleesverhalen bekijken op kindertelevisie.com

Kinderen vinden het altijd enorm leuk om naar kinderfilmpjes te kijken.

filmpjes van voorleesverhalen of luisterboeken te kijken of te luisteren. Daarnaast kan het samen kijken ook nog een leuke sociale activiteit zijn. Het voorlezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Voorleesverhalen en luisterboeken helpen met het leren van taal en de woordenschat groter te maken. De basis van taal wordt gevormd door ritme, melodie en rijmen. Daarnaast geeft het voorlezen al op jonge leeftijd een basis voor de spreek vaardigheden. En het kan ze helpen met hun luister vaardigheid en concentratie vermogen. Ook helpt het luisteren naar verhalen hun fantasie. Door te luisteren naar verhalen wordt de basis vaardigheden beter van het praten. Hier wordt al mee begonnen op jonge leeftijd, dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Samen voorlezen is ook gewoon heel leuk.

Alleen maar goede dingen dus. Ons motto: Eindig elke dag met een verhaaltje!

Bekijk ook eens ons overzicht van kinderliedjes of babyfilmpjes, filmpjes voor kleuters en schoolkind