Pingu filmpjes

Kijk hier Pingu filmpjes

Over Pingu filmpjes

Pingu is een Zwitserse animatieserie gemaakt in 1986 tot 2000. De Pingu filmpjes gaan over een schattige pinguïn die de leukste avonturen beleefd. Hij woont samen met zijn familie en vrienden op Antarctica. Daarbij bewonen ze iglo gemaakt van ijs.

De serie is wereldwijd een succes geweest en wordt nog steeds bekeken door vele mensen. Er wordt geen taal in de afleveringen gesproken waardoor het ook voor de allerkleinste goed te volgen is. Er zijn in totaal 105 afleveringen gemaakt met allemaal een leuk avontuur. Pingu krijgt in de afleveringen op een gegeven moment een klein zusje.

Navigeren door de site

Onze site is makkelijk te benaderen en ook voor kinderen kunnen de filmpjes makkelijk bediend worden. Op de homepagina staan alle filmpjes bij elkaar. Daarnaast zijn de programma’s per categorie ingedeeld en daar ook gegroepeerd. In de rechter zijbalk (onderaan bij mobiel en tablet) kun je ook makkelijk naar een ander filmpje overgaan. Op deze manier is het voor kinderen erg makkelijk om met één klik hun gewenste kinderfilmpje te vinden. De site is ook voor het gebruik op mobiel en tablet geoptimaliseerd.

Bekijk ook eens ons overzicht van kinderliedjes of babyfilmpjes, filmpjes voor kleuters en schoolkind of voorleesverhalen.
Heb je tips of vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via ons contact formulier. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.