Peppa Pig filmpjes


Peppa Pig filmpjes bekijk je hier. Peppa Pig is een televisie programma voor kinderen. In het programma gaat het om Peppa, een luid knorrend varkentje dat leuke dingen beleeft met haar familie en vrienden.

Over Peppa Pig filmpjes

Peppa is een varkentje dat kleren draagt en met haar familie in een huis woont. Ze maakt veel avonturen mee met haar familie en vrienden. Peppa en haar vrienden kunnen praten en dragen kleding. Echter, sommige dieren in het programma kunnen niet praten en maken de geluiden die de dieren normaal maken, zoals de papegaai en de schildpad.

Het kindertelevisie programma is voor het eerst op televisie verschenen in 2004 in Engeland. Daarnaast is het vanwege grote populariteit in diverse landen verschenen en vertaald. Ook is er in 2015 een Engelstalige film uitgebracht met de titel: Peppa Pig: The Golden Boots.

In 2010 is er een computerspel gemaakt voor de Nintendo en medio 2011 in Hampshire een familie park gemaakt genaamd Peppa Pig World. Verder kun je op de officiële website van Peppa leuke spelletjes spelen en op de website van wikipedia kun je nog veel meer informatie vinden over Peppa.

Kijk ook naar andere filmpjes. Klik op Home om naar het begin te gaan.