Masha en de Beer filmpjes (Engels)

Bekijk hier de Masha en de Beer filmpjes. Het is een televisieprogramma voor kinderen en gaat over Masha die bijzondere avonturen beleeft samen met een beer.

bekijken van Masha en de Beer filmpjes op kindertelevisie.com

Masha en de Beer gaat over een klein meisje dat in het bos woont vlak bij een treinstation. Op een dag ontdekt ze een huisje in een boom. Dit huis blijkt van de beer te zijn. Ze worden vrienden en beleven samen de leukste avonturen.

Masha is een slim, ondeugend en hyperactief meisje dat steeds maar in de problemen komt. De beer schiet haar elke keer weer te hulp, maar komt daarbij vaak zelf in de problemen.

Het programma is oorspronkelijk een Russische animatieserie, gebaseerd op een ondeugend meisje. De eerste aflevering is uitgebracht in 2009. Door grote populariteit is het al in 25 verschillende talen vertaald. en in al meer dan 100 landen vertoont op televisie. Er wordt in de filmpjes niet heel veel gesproken dus wij vonden de Engelse serie ook geschikt om hier te plaatsen.

Op Youtube is het filmpje ‘recipe for disaster’ al bijna 2 miljard keer bekenen. Hiermee haalt het de 5e plek van de meest bekeken filmpjes aller tijden van Youtube.

Wij hebben ook andere ontzettend leuke filmpjes verzameld op onze website gesorteerd op leeftijd. babyfilmpjes, Kleuters, Schoolkind, Voorleesverhalen en Liedjes. Je kunt ook terugkeren naar Home