Knutselen

    

Kijk hier naar filmpjes over knutselen

Bekijk knustelfilmpjes van Family Fun Projects bij kindertelevisie.comJill kijken op kindertelevisie.com

Knutselen kijken

Kinderen vinden het altijd enorm leuk om naar filmpjes over knutselen te kijken. Daarnaast kan het samen kijken ook nog een leuke sociale activiteit zijn en veel inspiratie opleveren. Creatief zijn is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Creatief zijn en knutselen helpt bij het ontwikkelen van het ruimtelijk denken en hun grove en kleine motoriek. Daarnaast leren kinderen hoe iets in elkaar zit. En het kan ze helpen met concentratie vermogen doordat ze met kleine knutselprojectjes hun aandacht er bij proberen te houden. Het is een leuke oefening. Door creatief te zijn leren kinderen ook kleuren en vormen beter te begrijpen. Hier wordt al mee begonnen op jonge leeftijd, dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Samen de projecten uitvoeren die in de doe het zelf filmpjes voorkomen is ook gewoon heel leuk.

Alleen maar goede dingen dus. Ons motto: Creatief zijn helpt je brein!

Navigeren door de site

Onze site is makkelijk te benaderen en ook voor kinderen kunnen de filmpjes makkelijk bediend worden. Op de homepagina staan alle filmpjes bij elkaar. Daarnaast zijn de programma’s per categorie ingedeeld en daar ook gegroepeerd. In de rechter zijbalk (onderaan bij mobiel en tablet) kun je ook makkelijk naar een ander filmpje overgaan. Op deze manier is het voor kinderen erg makkelijk om met één klik hun gewenste kinderfilmpje te vinden. De site is ook voor het gebruik op mobiel en tablet geoptimaliseerd.

Bekijk ook eens ons overzicht van kinderliedjes of babyfilmpjes, filmpjes voor kleuters en schoolkind of voorleesverhalen.

Heb je tips of vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via ons contact formulier. We zullen dan zo snel mogelijk reageren. Graag horen we het ook als er een filmpje niet meer te zien is, je kunt hier ook het contactformulier voor gebruiken.