Kleuters

 

Vind hier alle kinderfilmpjes geschikt voor kleuters.

Tom de Takelwagen filmpjes Timmy Tijd filmpjes Bob de Bouwer filmpjes kindertelevisie.com Pingu filmpjes bekijken op kindertelevisie.com Helden van de Stad filmpjes bekijken op kindertelevisie.com Booba filmpjes bekijken op kindertelevisie.com Brandweerman sam filmpjes bekijken op kindertelevisie.com Masha en de Beer filmpjes bekijken op kindertelevisie.com Oddbods kijken op kindertelevisie.com Peppa Pig filmpjes bekijken op kindertelevisie.com de avonturen van K3 filmpjes tekenfilm bekijken op kindertelevisie.com K3 filmpjes bekijken op kindertelevisie.com De Zoete Zusjes Efteling Attracties

Kinderfilmpjes kijken voor Kleuters

Ben je op zoek naar een makkelijk en veilig overzicht van kinderfilmpjes geschikt voor kleuters? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Televisie is tegenwoordig niet meer weg te denken en heeft een belangrijke plaats in ons leven. Kinderen groeien op in een wereld waar media een belangrijke rol heeft. Veel kleuters kijken al regelmatig (gemiddeld 2,5 uur) naar kinderfilmpjes. Als ouder heb je een belangrijke rol als het gaat om het kijkgedrag. Binnen een gezin wordt er heel verschillend omgegaan met afspraken rondom TV-kijken.

Als er filmpjes wordt gekeken kan het soms lastig zijn om in de gaten te houden dat ze kijken naar geschikte filmpjes. Op sites zoals Youtube wordt regelmatig inhoud aangeboden die misschien niet helemaal geschikt is voor de leeftijd. Uit de wens om te kunnen bepalen welke filmpjes kinderen kijken is deze website ontstaan.

Wil je meer filmpjes zien? We hebben de site zo ingericht dat een kind de was kan doen. Bovenin het menu kun je selecteren op de leeftijdscategorie. Verder is op de homepagina een makkelijk en duidelijk overzicht van alle filmpjes die op onze website staan. In de rechter zijbalk zijn alle filmpjes te benaderen op elk gewenst moment (pc).  We hebben de site geoptimaliseerd voor gebruik op een telefoon en tablet.

We hebben op onze site gebruik gemaakt van de categorien babyfilmpjes, kleuters, schoolkind, voorleesverhalen en liedjes.

Heb je tips? We vinden het heel fijn als je dan contact met ons opneemt. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier bij contact.