Jip en Janneke filmpjes

Bekijk hier Jip en Janneke filmpjes – voorleesverhalen

Jip en Janneke filmpjes – voorlees verhalen

Kijk hier de voorlees verhalen van Jip en Janneke filmpjes. Het verhaal gaat over twee kinderen die naast elkaar wonen en allerlei dagelijkse dingen beleven.

Op kindertelevisie kun uren lang naar verhalen luisteren en andere filmpjes bekijken. We hebben veel leuke filmpjes, verhalen en series bij elkaar gezocht

Er worden continu nieuwe filmpjes toegevoegd aan de site dus hou de site in de gaten en sla hem om als favoriet of als pagina tussen je video apps op je telefoon of tablet.

Makkelijk navigeren naar de leukste voorlees verhalen

Op onze home staan alle filmpjes bij elkaar. In het hoofd menu aan de bovenkant kun je filmpjes per soort zoals voor baby’s, kleuters, schoolkind, en kinderliedjes bekijken. Ook kun je rechts (onderaan voor mobiel en tablet) altijd naar een kinderfilmpje van ander programma gaan. Op deze manier is het voor kinderen erg makkelijk om met één klik hun kinderfilmpje te vinden. De site is ook voor het gebruik op mobiel en tablet verbeterd.

Heb je tips of vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via ons contact formulier. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.