Het Klokhuis filmpjes – Doen ze dat zo

Kijk hier Het Klokhuis filmpjes – doen ze dat zo.

Over Het Klokhuis filmpjes – doen ze dat zo

Wie is er niet met Het Klokhuis opgegroeid? Het is een ontzettend leuk en leerzaam programma dat per aflevering staat er een onderwerp centraal. Hiermee hebben ze sinds het begin al diverse prijzen gewonnen. Deze onderwerpen kunnen van alles zijn. De presentatoren leggen het onderwerp helder uit en tussendoor komen leuke sketches langs die het onderwerp nog leuker maken. Het programma richt zich op kinderen tussen de 9 en 15 jaar, maar ook voor oudere kinderen en zelfs volwassenen is het erg leuk en leerzaam.

In deze ‘doen ze dat zo’ wordt gekeken hoe iets wordt gemaakt. Dit kan van alles zijn.

Het klokhuis is voor het eerst uitgezonden in 1988. Hierdoor zijn er al verschillende generaties opgegroeid met het begrip.

Naast de de televisieprogramma’s is het klokhuis ook heel actief op internet. Daarnaast doen ze regelmatig andere online projecten. Dit noemen ze ook wel crossmedia.

Wil je andere filmpjes kijken? Wij hebben een verzameling gemaakt voor verschillende categorieën: babyfilmpjes, Kleuters, Schoolkind, Liedjes, voorleesverhalen. Wil je naar de startpagina van deze website? Klik dan op Home of klik bovenin de balk op het tabblad.