Brandweerman Sam filmpjes

kijk hier Brandweerman Sam filmpjes

Over de Brandweerman Sam filmpjes

Brandweerman Sam is een kinderserie over een Brandweerman die leuke avonturen beleefd. Sam woont aan zee in het dorpje Piekepolder. Als er iemand in nood is of er is brand dan komt Sam in actie. Soms wordt hij geholpen door helikopter piloot Tom.

Norbert Puk is vaak de reden dat Brandweerman Sam aan het werk moet. Dit is een ondernemend jongetje die van alles probeert.

Bij ons kun je ontzettend veel brandweerman Sam filmpjes online kijken.

Navigeren door de site

Onze site is makkelijk te benaderen en ook voor kinderen kunnen de filmpjes makkelijk bediend worden. Op de homepagina staan alle filmpjes bij elkaar. Daarnaast zijn de programma’s per categorie ingedeeld en daar ook gegroepeerd. In de rechter zijbalk (onderaan bij mobiel en tablet) kun je ook makkelijk naar een ander filmpje overgaan. Op deze manier is het voor kinderen erg makkelijk om met één klik hun gewenste kinderfilmpje te vinden. De site is ook voor het gebruik op mobiel en tablet geoptimaliseerd.

Bekijk ook eens ons overzicht van kinderliedjes of babyfilmpjes, filmpjes voor kleuters en schoolkind of voorleesverhalen.

Heb je tips of vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via ons contact formulier. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.