Booba filmpjes

Bekijk hier de Booba filmpjes

Over Booba filmpjes

Booba is een klein wit monstertje dat met grote blauwe ogen. Hij praat niet maar gromt alleen af en toe. Daarnaast is hij een beetje onhandig waardoor hij steeds in de problemen komt. Hij verkent de wereld zonder angst en aarzelen.

Niemand weet precies waar hij vandaan komt maar het lijkt wel of hij de laatste 100 jaar niet op de wereld geleefd heeft. Alles is nieuw voor hem en hij verkent daarom alles met enorm veel energie en enthousiasme.

Bekijk Booba filmpjes nu online op onze website. Deze kinderfilmpjes zijn erg grappig!

Navigeren door Kinderfilmpjes.com

Op onze beginpagina staan al onze fimpjes in plaatjes weergegeven. In het hoofdmenu aan de bovenkant kun je alle filmpjes ook per categorie zoals voor baby’s, kleuters, schoolkind, liedjes en voorleesverhalen  bekijken. Daarnaast kun je aan de rechterkant (en voor mobiel of tablet onderaan) naar een ander kinderfilmpje toe gaan. Op deze manier is het voor kinderen erg makkelijk om hun gewenste filmpje te vinden. De site is ook aangepast voor het gebruik op mobiel en tablet.

Heb je tips of vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via ons contact formulier. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.