Bob de Bouwer filmpjes

bekijk hier ontzettend veel Bob de Bouwer filmpjes

Bob de Bouwer filmpjes kijken

Bob de bouwer is een animatie serie voor kinderen. Waarbij het over  een lieve bouwvakker gaat die elke aflevering een opdracht krijgt om iets te bouwen samen met zijn machines. Daarbij roept hij dan luid “kunnen wij het maken?!”. Waarop de machines reageren met “nou en of!”. Wendy is een vriendin van Bob en ook zijn assistent.

De Bob de bouwer filmpjes zijn vooral gemaakt in de primaire kleuren rood geel en blauw. Daarbij kunnen alle machines praten en hebben een lief gezicht. Daarnaast hebben de machines een eigen persoonlijkheid en kunnen soms wel eens een beetje eigenwijs zijn. Hierdoor moet Bob de machines soms helpen.

De Bob de Bouwer filmpjes zijn erg populair en al in heel veel landen uitgezonden en vertaald. Daarnaast is het programma erop gericht om de volgende ontwikkelingen te ondersteunen bij kinderen:
– Probleem oplossen
– Samenwerken
– Sociale ontwikkelingen

Naast de eerste Bob de Bouwer filmpjes die vooral gericht zijn op peuters en kleuters, is er ook een nieuwe Bob de Bouwer die wat ouder is. Waarbij de originele Bob de Bouwer in een huisje op het platteland en de nieuwe Bob woont in de grote stad.

Navigeren door de site

Onze site is makkelijk te benaderen en ook voor kinderen kunnen de filmpjes makkelijk bediend worden. Op de homepagina staan alle filmpjes bij elkaar. Daarnaast zijn de programma’s per categorie ingedeeld en daar ook gegroepeerd. In de rechter zijbalk (onderaan bij mobiel en tablet) kun je ook makkelijk naar een ander filmpje overgaan. Op deze manier is het voor kinderen erg makkelijk om met één klik hun gewenste kinderfilmpje te vinden. De site is ook voor het gebruik op mobiel en tablet geoptimaliseerd.

Bekijk ook eens ons overzicht van kinderliedjes of babyfilmpjes, filmpjes voor kleuters en schoolkind of voorlezen.

Heb je tips of vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via ons contact formulier. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.